Cotlet clasic de porc BBQ

Reteta cotlet de porc BBQ clasic este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 32 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sos de grătar picant, cotlet de porc, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cotlet de porc cu mere: un clasic de toamnă, Slow Cooker BBQ tras carne de porc, și Memphis style BBQ: sandviș de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon necajit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apă, 2 linguri. zahăr și sare până când zahărul și sarea sunt dizolvate.
Se toarnă peste cotlet într-o pungă de plastic resigilabilă. Sigilați punga; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform cotletele cu saramură. La frigider 1 oră. Între timp, amestecați zahărul rămas și condimentele.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți cotletele din saramură; aruncați punga și saramura. Coat cotlet uniform cu amestec de condimente.
Grătar 5 până la 6 min. pe fiecare parte sau până când este gata (145F), periați cu sos de grătar în ultimele minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.