Cosmopolitanul Suprem

Cosmopolitanul Suprem
Cosmopolitan final ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 266 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de afine, suc de lămâie, triplu sec și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cosmopolitan, Cosmopolitan, și Cosmopolitan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă vodca, triplu sec, schnapps, suc de afine, suc de lămâie și suc de lămâie într-un agitator de cocktail peste gheață. Acoperiți și rotiți agitatorul ușor timp de 30 de secunde. Nu scutura cocktailul, sau cosmo se va spuma. Se strecoară în pahare de martini răcite pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Lichior De Fuziune X-RatedLichior De Fuziune X-Rated
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista