Corvina Cacerola (Caserola De Pește Ecuadoriană)

Corvina Cacerola (Caserola De Pește Ecuadoriană)
Corvina Cacerola (caserola de pește Ecuadoriană) necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 831 calorii, 26g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sare grosieră, alune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Food.com. poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Caserola De Vinete Din Nicaragua (Cacerola De Berenja), Corvina Tradițională, și Fanesca (Pudră De Post Ecuadoriană).

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista