Coroană De Pâine Cu Usturoi
Coroana de pâine cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 172 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pâine, usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Coroană De Pâine De Crăciun, Coroană De Pâine Cu Bule, și Pâine Cu Coroană De Crăciun.
Instrucțiuni
Ungeți foaia de prăjituri. Pulverizați în afara cupei de cremă de 6 uncii cu spray de gătit; așezați cu susul în jos pe centrul foii de prăjituri.
Presărați 2 linguri de brânză pe o suprafață plană.
Rulați aluatul de pâine în brânză într-o frânghie de 24 de inci.
Așezați frânghia pe foaia de prăjituri și formați-o în cerc în jurul cupei cu cremă; ciupiți capetele pentru a sigila.
Faceți tăieturi în aluat la intervale de aproximativ 1 1/2 inch de la marginea exterioară a cercului, tăind două treimi din drum, folosind foarfece de bucătărie. Ridicați și întoarceți fiecare altă secțiune de aluat spre centrul cercului. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 2 până la 3 ore sau până se dublează. (Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Se încălzește cuptorul la 35
Se amestecă uleiul și usturoiul; se unge peste aluat.
Se presară cu restul de 2 linguri de brânză.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.