Coroană De Pâine Cu Usturoi

Coroană De Pâine Cu Usturoi
Coroana de pâine cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 172 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pâine, usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Coroană De Pâine De Crăciun, Coroană De Pâine Cu Bule, și Pâine Cu Coroană De Crăciun.

Instrucțiuni

1
Ungeți foaia de prăjituri. Pulverizați în afara cupei de cremă de 6 uncii cu spray de gătit; așezați cu susul în jos pe centrul foii de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CremăCremă
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Presărați 2 linguri de brânză pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3
Rulați aluatul de pâine în brânză într-o frânghie de 24 de inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PâineAluat De Pâine
BrânzăBrânză
RolaRola
4
Așezați frânghia pe foaia de prăjituri și formați-o în cerc în jurul cupei cu cremă; ciupiți capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Faceți tăieturi în aluat la intervale de aproximativ 1 1/2 inch de la marginea exterioară a cercului, tăind două treimi din drum, folosind foarfece de bucătărie. Ridicați și întoarceți fiecare altă secțiune de aluat spre centrul cercului. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 2 până la 3 ore sau până se dublează. (Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
6
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se amestecă uleiul și usturoiul; se unge peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Se presară cu restul de 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
9
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți cupa cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista