Coroană de foietaj cu Brie
Coroana de foietaj cu Brie este o vegetarian crustă. Această rețetă servește 12. O porție conține 230 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. Dacă aveți lapte, ou, coacăze și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Coroană de foietaj cu afine și Brie, Brie și șalotă caramelizată foietaj Brie tartă, și Brie în foietaj.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați patiseria pe o placă sau o suprafață ușor făinată.
Tăiați produse de patiserie cu tăietor de prăjituri în formă de frunze de 3 inci înmuiat în făină pentru a preveni lipirea pentru a face aproximativ 24 de decupaje.
Așezați brânza pe foaia de cookie-uri unsuroase; aranjați frunzele de patiserie în cerc în jurul brânzei.
Scoateți brânza. Acoperiți și refrigerați coroana de patiserie 5 până la 10 minute.
Bateți oul și laptele cu furculița sau cu sârmă până se omogenizează bine.
Periați amestecul de ouă deasupra coroanei de patiserie; se presară cu rozmarin tocat.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până se rumenesc. Îndepărtați cu grijă coroana de patiserie din foaia de prăjituri; așezați pe platoul de servire.
Faceți impresie în partea de sus a brânzei de aproximativ 1/4 inch adâncime cu tăietorul de frunze; îndepărtați tăietorul. Răzuiți ușor și îndepărtați coaja din designul frunzelor, folosind lingura.
Așezați brânza pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți brânza timp de 8 până la 10 minute sau până când brânza este moale și parțial topită.
Așezați brânza în centrul coroanei de patiserie.
Se ornează cu crenguțe de rozmarin, coacăze și frunze de dafin.