Cornuri De Grâu Integral
Cornuri de grâu integral este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 346 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie. Un amestec de miere, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Cornuri, Cornuri, și Cornuri.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute. Se amestecă mierea și 3/4 cană de făină.
Bateti pana se omogenizeaza. Acoperiți vasul și lăsați să stea 1 1/2 ore.
Într-un castron mare, combinați bucățile de unt cu făina de ceașcă rămasă.
Se toarnă aluatul de drojdie și se amestecă pentru a se umezi. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată, bateți aluatul în jos și rotiți-l într-un dreptunghi. Îndoiți 1/3 din aluat spre centru, apoi pliați cealaltă parte a aluatului peste primul 1/
Ridicați aluatul și răzuiți suprafața de lucru curată.
Presărați zona cu făină și repetați; rulare și pliere de încă 3 ori. Aluatul trebuie să fie greu; dacă nu, congelați timp de 45 de minute.
Pat aluatul în dreptunghi.
Tăiați în 3 părți, 1 parte pentru fiecare 4 cornuri. Lucrați cu o singură bucată la un moment dat, ținând altele în frigider până când sunt gata de utilizare.
Rotiți fiecare piesă individual în dreptunghiuri groase de 1/4 inch.
Tăiați fiecare piesă transversal în diagonală pentru a forma 4 triunghiuri.
Rotiți de la capăt lat la punct și curbați capetele pentru a forma o formă de semilună.
Așezați pe foi de cookie negrease.
Într-un castron mic, bateți împreună oul și apa.
Periați croissantele cu spălarea ouălor și lăsați-le deoparte să crească timp de 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Glazurați cornurile cu amestecul de ouă încă o dată înainte de coacere.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se umflă și se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească ușor și se servește.