Cornuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați croissantele. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 202 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină nealbită, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cornuri, Cornuri, și Cornuri.
Instrucțiuni
Folosind un mixer cu suport prevăzut cu cârligul de aluat (sau un mixer manual), amestecați laptele și drojdia la viteză mică timp de 5 până la 10 secunde pentru a dizolva drojdia.
Adăugați făina universală, făina de pâine, sarea, zahărul și cele 2 linguri de unt moale și continuați să amestecați la viteză mică timp de 3 până la 4 minute sau până când untul este complet încorporat și aluatul este neted.
Scoateți aluatul din vasul mixerului, așezați-l pe o tavă și acoperiți-l ușor cu folie de plastic. Acest bloc de aluat se numește d-ul.
Așezați tava la frigider timp de cel puțin 6 ore sau până la 12 ore. Aluatul se va întări și drojdia va lua unele măsuri și va dovedi puțin.
Cel puțin 6 ore mai târziu, puneți d-ul pe o suprafață de lucru bine înfăinată, apoi apăsați ferm pentru a crea un pătrat de aproximativ 8 inci. Rotiți pătratul astfel încât, pe măsură ce îl înfruntați, să arate ca un diamant de baseball. Folosiți părțile laterale ale palmei pentru a marca un pătrat de 7 inci în mijlocul diamantului, creând clapete triunghiulare la cele 4 colțuri.
Cât de bine puteți, întindeți fiecare dintre clapele triunghiulare într-o formă pătrată (pătrate de aproximativ 3 inci). Va trebui să trageți puțin de margini pentru a trage clapeta într-un pătrat în timp ce vă rostogoliți. Când ați terminat, întreaga bucată de aluat va avea o lățime și o înălțime de aproximativ 12 inci, cu o bucată pătrată de 6 inci în mijloc și o clapă pătrată de pe fiecare parte a acelei bucăți. Bucata pătrată de 6 inci va avea o grosime de aproximativ 1 inch, iar cele 4 clapete pătrate vor avea o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Așezați 1 cană de unt rece în mixerul de suport prevăzut cu accesoriul cu palete și bateți la viteză medie timp de 15 până la 20 de secunde pentru a rupe untul, dar păstrați-l destul de rece. (Alternativ, bateți untul rece cu un sucitor pentru a-l înmuia și formați-l într-un pătrat de 6 inci.) Răzuiți untul din vas direct pe bucata pătrată de 6 inci din centrul aluatului și bateți-l cu degetele într-un pătrat care acoperă bucata pătrată de 6 inci. Untul trebuie să aibă aproximativ aceeași consistență ca aluatul.
Îndoiți una dintre clapete în sus și întindeți-o peste pătratul de unt pentru a o acoperi în întregime. (Aluatul este destul de elastic, așa că îl puteți întinde pentru a acoperi complet untul.) Îndoiți și întindeți o a doua clapă peste prima clapă, apoi repetați cu a treia și apoi a patra clapă. Trageți clapele pentru a le păstra într-un pătrat care acoperă untul. Acum veți avea un pătrat de unt care este în întregime învelit în aluat deasupra și dedesubt. Folosind palmele ambelor mâini, apăsați ferm pe acest pachet de aluat pentru a crea aproximativ un pătrat de 8 inci.
Când pachetul de aluat este relativ plat, treceți la un sucitor și continuați să aplatizați aluatul apăsând în sus și în jos pe ambalaj cu știftul.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 16 pe 10 inci. În timp ce lucrați, făinați aluatul și suprafața de lucru după cum este necesar pentru a preveni lipirea sucitorului de aluat.
Poziționați dreptunghiul astfel încât o latură lungă să fie orientată spre dvs. Folosind un răzuitor de bancă sau un cuțit, marcați dreptunghiul pe jumătate vertical, pentru a crea două dreptunghiuri de 10 pe 8 inci.
Periați orice făină liberă de pe aluat. Ridicați partea dreaptă a aluatului și pliați-o, astfel încât marginea dreaptă să întâlnească linia marcată în centru. Apoi ridicați partea stângă a aluatului și pliați-o, astfel încât marginea stângă să întâlnească și linia marcată în centru și să întâlnească și marginea dreaptă. Îndepărtați pliurile cât mai mult posibil, astfel încât marginile să se întâlnească bine, apoi pliați jumătatea dreaptă a aluatului deasupra jumătății stângi. Aceasta se numește pliu de carte. Aluatul dvs. va avea acum 4 inci lățime, 10 inci de sus în jos și aproximativ 2 inci grosime. Rotiți grămada de aluat în sensul acelor de ceasornic la 90 de grade; acum va avea o lățime de 10 inci și 4 inci de sus în jos. Procesul de pliere și rotire se numește "întoarcerea aluatului.”
Acum, întindeți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 18 inci lățime și 8 inci de sus în jos. Aluatul ar putea fi puțin lipicios, așa că, din nou, asigurați-vă că făinați aluatul și suprafața de lucru, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea știftului. Folosind răzuitorul sau cuțitul de bancă, de data aceasta marcați ușor dreptunghiul vertical în treimi. Fiecare treime va avea o lățime de 6 inci și 8 inci de sus în jos.
Periați orice făină liberă de pe aluat. Luați treimea dreaptă a aluatului și răsturnați-o pe treimea mijlocie. Apoi luați treimea stângă a aluatului și răsturnați acea treime deasupra treimilor din mijloc și din dreapta. (Este ca și cum ai plia o scrisoare de afaceri.) Aluatul dvs. ar trebui să aibă acum aproximativ 6 inci lățime, 8 inci de sus în jos și aproximativ 2 inci grosime. Rotiți grămada de aluat în sensul acelor de ceasornic cu 90 de grade; acum va avea o lățime de 8 inci și 6 inci de sus în jos.
Așezați aluatul pe o foaie de copt și acoperiți-l complet cu folie de plastic, punând plasticul sub aluat ca și cum l-ați pune în pat. Se da la frigider cel putin 1 1/2 ore si nu mai mult de 3 ore.
Scoateți aluatul din frigider și așezați-l pe o suprafață de lucru bine făinată, cu o latură lungă a dreptunghiului orientată spre dvs. De data aceasta întindeți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 18 inci lățime și 12 inci de sus în jos. Dacă aluatul rezistă la rulare, lăsați-l să stea și să se relaxeze până la 15 minute și rulați din nou. Încă o dată înscrieți-l vertical în treimi, apoi dați-i o altă literă (pliați treimea dreaptă pe treimea mijlocie și pliați treimea stângă deasupra). Întoarceți aluatul pe foaia de copt și acoperiți-l din nou complet cu folie de plastic. De data aceasta lăsați-l să se odihnească la frigider cel puțin 4 ore sau până la 16 ore.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Scoateți aluatul din frigider și așezați-l din nou pe o suprafață de lucru bine făinată, cu o latură lungă a dreptunghiului orientată spre dvs.
Rulați-l într-un dreptunghi lung și îngust de aproximativ 30 inci lățime și 6 până la 7 inci de sus în jos.
Începând din colțul din stânga jos al dreptunghiului, faceți un semn de-a lungul marginii de jos a dreptunghiului la fiecare 5 inci până ajungeți în colțul din dreapta jos. Apoi, începând din colțul din stânga sus al dreptunghiului, marcați de-a lungul marginii superioare Exact la jumătatea distanței dintre crestăturile de pe marginea inferioară. Prima ta crestătură va fi la 2 1/2 inci de colțul din stânga și apoi va continua să noteze la fiecare 5 inci. Folosiți un cuțit de bucătar pentru a tăia dreptunghiul aluatului în triunghiuri tăind pe diagonală de la crestătură la crestătură. Veți ajunge cu 10 triunghiuri și câteva bucăți de margine de resturi.
Începând de la margine, tăiați o fantă verticală de 1 inch în centrul bazei fiecărui triunghi. Întoarceți toate triunghiurile astfel încât baza să fie în partea de sus, cea mai îndepărtată de dvs. și punctul să fie îndreptat spre dvs. Ridicați un triunghi și țineți-l de bază cu o mână și întindeți-l ușor și mângâiați-l pe lungime cu cealaltă mână pentru a-l alungi la 10 până la 12 inci lungime.
Așezați triunghiul prelungit pe suprafața de lucru. Deschideți baza la fanta de 1 inch într-un Y, apoi rulați aluatul până la punct.
Așezați triunghiul rulat, cu fața în jos, pe foaia de copt căptușită cu pergament, astfel încât punctul să atingă pergamentul. Repetați cu triunghiurile de aluat rămase, distanțând produsele de patiserie la 2 până la 3 inci pe foaia de copt.
Acoperiți ușor croissantele cu folie de plastic și lăsați-le într-un loc cald timp de 2 până la 2 1/2 ore sau până când sunt oarecum pufoase și aerisite.
Într-un castron mic, bateți oul până se omogenizează. Periați ușor croissantele ușor cu oul.
Dacă coaceți croissantele în aceeași zi, acoperiți-le din nou cu folie de plastic și lăsați-le să termine dovada încă 1 oră până la 1 oră și 30 de minute. Ei vor primi chiar mai poufy și jiggly atunci când le ghiont.
Poziționați un raft în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 400 F.
Când croissantele sunt terminate, periați-le din nou cu oul bătut.
Coaceți la 400 mc F în primele 5 minute, apoi reduceți cuptorul la 350 mc F și coaceți încă 25 până la 35 de minute (pentru un timp total de coacere de 30 până la 40 de minute) sau până când se rumenesc peste tot.
Lăsați să se răcească pe tigaie pe o grătar timp de 30 până la 40 de minute.
Dacă coaceți croissantele a doua zi, după prima dovadă de 2 până la 2 ore de la circulator, periați-le ușor cu oul bătut conform instrucțiunilor, înfășurați-le în folie de plastic și puneți-le la frigider. A doua zi dimineață, scoateți-le din frigider și lăsați-le să stea la temperatura camerei timp de 30 până la 40 de minute. Apoi încălziți cuptorul, periați-le din nou cu oul bătut și coaceți conform instrucțiunilor.
Croissantele au cel mai bun gust în ziua în care sunt coapte. Acestea pot fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei peste noapte și apoi împrospătate într-un cuptor de 300 km F timp de 5 până la 8 minute înainte de servire.