Coriandru și chimen vinete fript
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele fripte de coriandru și chimen. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 73 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de chimen măcinat, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de linte cu coriandru și chimen, Salată de năut de chimen și coriandru, și Chimen-Friptură De Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și ungeți ușor o tigaie de copt.
Tăiați vinetele în felii groase de 1/4 inch. Tăiați cilantro și într-un castron amestecați împreună cu ingredientele rămase și sare și piper după gust.
Periați amestecul de coriandru pe ambele părți ale feliilor de vinete și transferați-l în tava de copt. Se fierbe vinetele la 5 până la 6 inci de la căldură până devin aurii și fierte, aproximativ 10 minute.