Cordelia ' s friptură de vită

Cordelia ' s friptură de vită
Cordelia friptură de vită este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 603 calorii. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Un amestec de ochi de friptură rotundă de vită, supă de ciuperci condensată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură De Vită, Friptură De Vită Oală Plăcintă, și Friptură De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Frecați foarte bine sarea în carne. Înveliți carnea cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare din fontă și căutați friptura pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Transferați friptura într-un platou și răzuiți tigaia pentru a slăbi picăturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa franceză și supele de ciuperci și 3 3/4 căni de apă în tigaie. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic. Întoarceți friptura și sucurile sale în tigaie, acoperiți și gătiți până când carnea este fragedă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți friptura pe un platou sau o tăietură pentru a se odihni.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Feliați și serviți cu sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista