Cordelia ' s friptură de vită

Cordelia ' s friptură de vită
Cordelia friptură de vită este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 603 calorii. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Un amestec de ochi de friptură rotundă de vită, supă de ciuperci condensată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură De Vită, Friptură De Vită Oală Plăcintă, și Friptură De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Frecați foarte bine sarea în carne. Înveliți carnea cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare din fontă și căutați friptura pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Transferați friptura într-un platou și răzuiți tigaia pentru a slăbi picăturile.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa franceză și supele de ciuperci și 3 3/4 căni de apă în tigaie. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic. Întoarceți friptura și sucurile sale în tigaie, acoperiți și gătiți până când carnea este fragedă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți friptura pe un platou sau o tăietură pentru a se odihni.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Feliați și serviți cu sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista