Coq au Vin

Coq au Vin
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 317 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, frunze de dafin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Coq au Riesling paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o noapte înainte de servire puneți bucățile de pui într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați jumătate din rondele de morcov și toată ceapa tocată în vas, împreună cu jumătate din crenguțele de cimbru, frunza de dafin și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
CeapăCeapă
3
Se toarnă vinul peste pui și se acoperă vasul. Puneți la frigider peste noapte. A doua zi scoateți bucățile de pui și legumele cu clești sau o lingură cu fante și puneți puiul și legumele deoparte pe 2 farfurii separate. Se strecoară marinada, se aruncă ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
IerburiIerburi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CleșteClește
4
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare din fontă. Rumeniti bucatile de pui in el in mai multe loturi pana devin aurii. Puneți puiul deoparte pe măsură ce se rumeneste pe o tavă căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați legumele înmuiate în vin rezervate și căței de usturoi zdrobiți în vas, adăugând mai mult ulei după cum este necesar; rumeniti-le bine. Puneți puiul în cuptorul olandez cu legumele rumenite, împreună cu bulionul de pui, marinada rezervată și 1 lingură de sare. Se amestecă, se aduce la fierbere, apoi se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
LegumeLegume
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
UsturoiUsturoi
SareSare
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Lăsați-l să fiarbă la foc mic timp de 1 până la 2 ore.Când este complet gătit, opriți focul și lăsați bulionul să se răcească oarecum în timp ce curățați ceapa perlată și tăiați ciupercile în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
CiuperciCiuperci
BulionBulion
7
Tăiați slănina în fâșii de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Adăugați-le într-o tigaie mare din fontă setată la foc mediu. Prăjiți fâșiile de slănină până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a le scurge, rezervându-le pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Adăugați ceapa perlată și ciupercile în grăsimea de slănină și gătiți până devin aurii. Opriți focul și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Picături De SlăninăPicături De Slănină
CiuperciCiuperci
11
Scoateți bucățile de pui răcite din cuptorul olandez și puneți-le pe o farfurie având grijă să lăsați intacte bucățile foarte fragede. În acest moment, puteți lipi bucățile de pui sub broiler pentru un miniute sau două dacă doriți să le îmbunătățiți culoarea, dar acest lucru nu este necesar. Strecurați lichidul rămas apăsând pe solide pentru a obține cât mai multă aromă posibil. Aruncați solidele. Întoarceți puiul și bulionul strecurat în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Pui BroilerPui Broiler
12
Adăugați restul de crenguțe de cimbru. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
13
Adăugați ceapa perlată rumenită, ciupercile, bucățile de țelină și morcovii rămași nefierți. Gatiti la foc mediu pana cand morcovii si telina sunt fragede si fierte in aproximativ 20 pana la 30 de minute, ajustati condimentele adaugand o atingere de otet de vin rosu dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
CiuperciCiuperci
CondimenteCondimente
MorcovMorcov
țelinățelină
14
Se ornează cu pătrunjel și se servește cald cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista