Copil înapoi coaste și tineri Collards fiert în suc de mere

Copil înapoi coaste și tineri Collards fiert în suc de mere
Copil înapoi coaste și tineri Collards fiert în suc de mere necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.95 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 977 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 62 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, unt, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Copil înapoi coaste și tineri Collards fiert în suc de mere, Coaste din spate pentru bebeluși fierte cu bere cu sos de portocale-Tamarind, și Apple Glazurate Copil Înapoi Coaste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentați coastele de porc cu multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaste De PorcCoaste De Porc
3
Încălziți o tigaie cu fundul greu la foc mare și stropiți cu ulei. Prăjiți coastele pe ambele părți până se rumenesc câteva minute pe fiecare parte. Strângeți ambele rafturi de coaste pe 1 parte a tăvii de prăjire. Pe cealaltă parte, așezați verdeață, apoi ceapă și usturoi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Se toarnă sucul de mere și oțetul de cidru, se adaugă cimbru, apoi se acoperă cu folie, se introduce la cuptor și se fierbe timp de 1 oră 30 minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Suc De MereSuc De Mere
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Când ați terminat, îndepărtați folia, ungeți carnea cu sucurile de tigaie, apoi gătiți neacoperit încă 20 de minute până când carnea are o caramelizare frumoasă și lichidul se reduce, formând o glazură lipicioasă pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Așezați verdeața și lichidul de fiert pe un platou de servire și acoperiți cu coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
CoasteCoaste
7
Serviți coaste peste verdeață cu lichid de fiert și cartofi dulci în piure
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Cartofi DulciCartofi Dulci
CoasteCoaste
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înțepați cartofii dulci peste tot cu o furculiță, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cartofi DulciCartofi Dulci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Puneți-le într-o tigaie și prăjiți-le timp de 45 de minute până când sunt foarte moi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Într-o oală mică de sos, la foc mic, încălziți smântâna cu frunzele de dafin, apoi păstrați-o la cald până când este gata să faceți piure de cartofi. Aruncați frunzele de dafin înainte de a le adăuga la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CartofiCartofi
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, scoateți carnea în vasul unui robot de bucătărie. Condimentează cu sare, scorțișoară, nucșoară, coajă de portocală și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ScorțișoarăScorțișoară
CartofiCartofi
NucșoarăNucșoară
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
7
Adăugați smântână și 1 lingură de unt și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Purple Star Ancient Lakes Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Aromele de caise și piersici albe se poartă prin Palatul Mijlociu dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista