Copil olandez cu sos cald de clementină

Copil olandez cu sos cald de clementină
Copilul olandez cu sos cald de clementină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de secțiuni de clementină, făină, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bebeluș olandez de hrișcă cu sos de afine de arțar, Mergând Olandeză: Apple-Spice Lapte Bătut Copil Olandez, și Bebeluș olandez de cireșe prăjite cu sos de zahăr brun-scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc; se amestecă secțiunile de clementină și sucul de lămâie. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ClementinăClementină
4
Înfășurați mânerul unei tigaie mari antiaderente cu folie; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Combinați laptele și ouăle într-un castron mare, amestecând cu un tel. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BatetiBateti
BolBol
6
Combinați făina, sarea și nucșoara, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Se amestecă untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 425 timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din tigaie și tăiați-o în pene. Se acoperă cu sosul de clementină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista