Copil olandez cu sos cald de clementină

Copilul olandez cu sos cald de clementină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de secțiuni de clementină, făină, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bebeluș olandez de hrișcă cu sos de afine de arțar, Mergând Olandeză: Apple-Spice Lapte Bătut Copil Olandez, și Bebeluș olandez de cireșe prăjite cu sos de zahăr brun-scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă secțiunile de clementină și sucul de lămâie. Păstrați cald.
Înfășurați mânerul unei tigaie mari antiaderente cu folie; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Combinați laptele și ouăle într-un castron mare, amestecând cu un tel. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, sarea și nucșoara, amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Se amestecă untul până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute.
Scoateți din tigaie și tăiați-o în pene. Se acoperă cu sosul de clementină.