Copane Picante De Pui
Copane de pui picant ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 368 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. Un amestec de usturoi, Scotch bonnet chile, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 329 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Copane Picante De Pui, Copane Picante De Pui, și Copane De Pui Picante La Cuptor.
Instrucțiuni
Faceți pasta de chili: într-un robot de bucătărie, purificați ceapa verde, ardeii iute, oțetul, usturoiul, cimbru, ienibaharul, sarea și piperul într-o pastă groasă.
Puneți toiagele într-un castron mare și acoperiți cu pasta de chili.
Lăsați să stea 10 minute.
Pregătiți cuptorul și puiul pentru fierbere: poziționați grătarul cuptorului în centrul cuptorului și setați broilerul la înălțime.
Înveliți fundul unei tigaie pentru pui (sub partea superioară perforată a tigaiei) cu ulei. (Rețineți că o tigaie pentru pui de carne funcționează cel mai bine aici. O tigaie obișnuită se poate deforma sub căldura mare a broilerului.)
Aranjați toiagele pe tigaie și presărați generos cu sare.
Se fierbe puiul: se fierbe puiul, întorcându-se o dată după aproximativ 10 minute. Continuați să fierbeți până când sunt fierte (sucurile curg limpede când sunt înțepate cu vârful cuțitului) și rumenite frumos, aproximativ 20 de minute în total.
Rețineți că unele bucăți se pot găti mai repede decât altele, caz în care îndepărtați bucățile care sunt gata și continuați să gătiți restul până când sunt fierte.