Copaci de turtă dulce cu glazură de boabe de ienupăr

Copaci de turtă dulce cu glazură de boabe de ienupăr
Copacii de turtă dulce cu glazură de boabe de ienupăr ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 85 calorii. Această rețetă servește 64 și costă 13 cenți pe porție. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ghimbir măcinat, melasă cu aromă ușoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Copaci de turtă dulce, Copaci Sandwich De Turtă Dulce, și Turtă dulce-cookie copaci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mediu. Bateți untul și zahărul într-un castron mare până devin pufoase. Bate în melasă. Bateți ingredientele uscate. Adunați aluatul; împărțiți în 4 bucăți. Formați în discuri. Înfășurați; răciți cel puțin 2 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
UntUnt
AluatAluat
ZahărZahăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Rulați 1 disc de aluat la grosimea de 1/8 inch. Folosind un tăietor de 3 1/2 inch, tăiați cookie-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
AluatAluat
RolaRola
4
Transferați pe foaie. Aduna resturi; chill.
5
Coaceți prăjiturile până aproape ferme în centru, 12 minute. Se răcește pe foi 2 minute, apoi se răcește pe rafturi. Repetați, folosind tot aluatul. Păstrați înainte etanș la temperatura camerei până la 3 zile sau înghețați până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Aduceți primele 2 ingrediente la foc mic. Capac; se răcește 5 ore. Tulpina.
2
Așezați zahărul pudră în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți în jumătate și jumătate cu linguri până când glazura este tartinabilă. Cookie-uri de îngheț; decora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Cookie-uriCookie-uri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Lăsați să stea până când glazura se întărește. Depozitați înainte între foi de hârtie cerată într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Revista