Cookie-urile sandwich cu fulgi de ovăz ale lui Karen DeMasco
Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 195 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 194 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, scorțișoară, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcinte de mână cu afine ale lui Karen DeMasco, Prăjiturile alb-negru ale lui Karen DeMasco, și Tortul de migdale al lui Karen DeMasco cu conserve de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați 3 foi de copt cu hârtie pergament.
Amestecați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suportul pentru palete până când sunt bine combinate.
Adăugați ouăle și vanilia și amestecați până când sunt încorporate.
Într-un castron separat, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Adăugați ovăzul. În două adăugiri, amestecați aceste ingrediente uscate în amestecul de unt. Răsturnați părțile laterale ale vasului cu o spatulă de cauciuc, asigurându-vă că aluatul este bine amestecat.
Scoateți aluatul în bucăți rotunjite de linguriță și rotiți-le în bile. Spaționați-le uniform pe foile de copt. Cu fundul unui pahar sau al unei cupe de măsurare, aplatizați fiecare bilă într-un disc.
Coaceți fursecurile timp de aproximativ 15 minute, rotind tigăile la jumătate, deși coaceți, până când fursecurile sunt maronii aurii și crocante pe margini, dar încă moi la mijloc.
Scoateți din cuptor și lăsați cookie-urile să ajungă la temperatura camerei.
Pentru a face umplutura, aduceți aproximativ 2 centimetri de apă la fierbere într-o cratiță de dimensiuni medii.
Puneți un castron metalic cu ciocolata albă peste cratiță și opriți focul.
Se amestecă ciocolata cu o spatulă de cauciuc pe măsură ce se topește.
În vasul unui mixer cu suport cu accesoriul cu palete, combinați untul, crema de brânză și sarea.
Se amestecă la viteză medie, răzuind vasul de mai multe ori cu o spatulă de cauciuc, până când untul și crema de brânză sunt bine combinate, dar nu biciuite.
Se toarnă ciocolata albă topită dintr-o dată în timp ce se încălzește și se amestecă la viteză medie până se amestecă bine. În acest moment, umplutura poate fi răzuită într-un recipient de depozitare și răcită timp de cel puțin 1 oră sau mai mult.
Scoateți umplutura din frigider cu 30 de minute înainte de a fi gata să umpleți cookie-urile. Dacă umplutura este încă prea greu de lucrat, răzuiește-o în vasul unui mixer cu suport și amestecă-o încet cu accesoriul cu palete până când este cremoasă și mai ușor de întins. Pipetați sau lingurați umplutura pe jumătate din fursecuri și acoperiți cu cealaltă jumătate.
Dacă umplutura a devenit prea moale, introduceți tava cu fursecuri în congelator timp de 10 minute.