Cookie-urile de nuntă mexicane imposibile ale lui Johnny
Rețeta imposibilă a cookie-urilor de nuntă mexicane ale lui Johnny este gata în aproximativ 1 oră și 16 minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 110 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 65. Este perfect pentru Nunta. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri De Nuntă Mexicane, Cookie-Uri De Nuntă Mexicane, și Cookie-Uri De Nuntă Mexicane.
Instrucțiuni
Pulsează nucile într-un robot de bucătărie până la consistența făinii de porumb grosiere (douăzeci de impulsuri de 2 secunde). Într-un castron separat, cernem împreună făina, tapioca și sarea. În vasul unui mixer de suport sau într-un castron mare, folosind un mixer electric de mână, adăugați untul și zahărul și amestecați până se omogenizează. Se amestecă siropul de arțar și vanilia.
Adăugați ingredientele uscate în treimi, folosind atașamentul cu palete de pe mixer, la viteză mică. Odată ce amestecul s-a strâns, amestecați la o viteză ușor mai mare pentru a încorpora complet ingredientele. La final, adăugați nucile și amestecați scurt pentru a combina.
Rotiți aluatul în bilă, aplatizați într-un disc, înfășurați în folie de plastic și răciți timp de 1/2 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați foile de copt cu hârtie pergament.
Măsurați 1 lingură de aluat în mână, rulați într-un buștean cu capete conice și formați într-o semilună. Repetați cu aluatul rămas. Aranjați prăjiturile, la aproximativ 1 inch distanță, pe foile de copt.
Coaceți doar până când marginile de jos încep să devină aurii, aproximativ 14 până la 16 minute.
Se scoate din cuptor și se răcește pe foile de fursecuri timp de 10 minute, apoi se transferă într-un suport până se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Puneți zahărul cofetarilor într-un castron puțin adânc și dragați prăjiturile, 1 la un moment dat, atingând excesul de zahăr.
Adăugați 1 linguriță de scorțișoară de bună calitate și 1 cană de mini bucățele (recomandate, Nestle ' s) în aluat. De asemenea, puteți aroma zahărul cofetarilor cernându-l cu 2 linguri de pudră de cacao, pentru rezultate minunate.