Cookie-uri și cremă de ciocolată caldă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați prăjiturile și crema de ciocolată caldă. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 330 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la Kirbie Cravings are 42 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, lapte, oreos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Fursecuri cu ciocolată și înghețată de Marshmallow cu dovleac, și Fursecuri cu ciocolată și Cupcakes cu cremă cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță mică.
Se adaugă pudra de cacao și se amestecă până se dizolvă complet.
Adăugați firimituri Oreos.
Lăsați Oreos și ciocolata fierbinte să fiarbă la foc mic până când ciocolata fierbinte se îngroașă.
Se toarnă în cană și se bea imediat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "