Cookie-uri serioase: decupajele cookie-urilor de ciocolată ale Marthei Stewart
Cookie-uri serioase: decupajele cookie-urilor de ciocolată ale Marthei Stewart sunt un vegetarian desert. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 77 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Un amestec de zahăr de cofetărie, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Experimentul Cookie-Ului Cu Ciocolată: 3. Martha Stewart, Fursecurile cu zahăr ale Marthei Stewart, și Fursecurile cu coacăze de lămâie ale Marthei Stewart pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina, pudra de cacao, sarea si scortisoara intr-un bol.
Puneți untul și zahărul cofetarilor în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete.
Se amestecă la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute. se amestecă în egga și vanilie. Reduceți viteza la minim. Se amestecă treptat în amestecul de făină. Înfășurați aluatul în folie de plastic. Se dă la frigider până când este ferm, 1 oră sau peste noapte.
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul la o grosime de 1/8 inch.
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Se răcește în congelator 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Folosind un tăietor de prăjituri de 3 inci, tăiați rapid formele din aluat (dacă aluatul începe să se înmoaie, răciți-l în congelator 3 până la 5 minute). Reroll și tăiat resturi.
Transferați formele pe foile de copt pregătite, distanțându-le la 2 inci.
Se presara cu nonpareils, dacă se utilizează. Se răcește la congelator până se întărește, aproximativ 15 minute.
Coaceți prăjiturile până când sunt crocante, aproximativ 9 minute.
Lăsați să se răcească complet pe foile de pe rafturile de sârmă. Cookie-ul poate fi depozitat între straturi de pergament într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 1 săptămână.