Cookie-Uri Sandwich Snickerdoodle

Snickerdoodle Sandwich Cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 159 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați betty sugar cookie mix, scorțișoară, betty rich & creamy Cream cheese glazing și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1967 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Snickerdoodle Biscoff Sandwich Cookie-Uri, Snickerdoodle Biscuiți Sandwich Cu Ouă, și Cookie - uri sandwich Snickerdoodle umplute cu dovleac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mediu, amestecați amestecul de biscuiți cu zahăr, untul, oul și smântâna de tartru până se formează aluat moale.
Într-un castron mic, amestecați scorțișoară și zahăr. Formați aluatul în bile de 36 (1 inch). Înveliți bilele cu amestecul de scorțișoară-zahăr; așezați pe foaia de fursecuri.
Coaceți 7 până la 9 minute sau doar până când cookie-urile sunt doar setate. Urmăriți-i cu atenție! Nu le vrei crocante, rumenite și peste coapte.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Pentru fiecare prăjitură sandwich, întindeți glazura pe fundul a 1 prăjitură răcită. Sus cu al doilea cookie, partea de jos în jos; apăsați ușor cookie-urile împreună.