Cookie-Uri Sandwich Cu Unt De Arahide Cu Alune De Ciocolată
Dacă 16 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cookie-urile sandwich cu unt de arahide cu alune de ciocolată ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 18 porții cu 176 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, extract de vanillan, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți Sandwich Cu Unt De Arahide Cu Alune, Ciocolată Alune Unt De Arahide Lava Cookie-Uri, și Biscuiți Sandwich cu ciocolată cu unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați două foi de biscuiți cu folie antiaderentă sau pergament paper.In un bol mare de amestecare, bateți untul și zahărul brun până la crem. Bateți untul de arahide, sarea și vanilia, răzuind părțile laterale și bătând până se omogenizează. Bateți oul, bătând doar până când este amestecat.Se amestecă bicarbonatul de sodiu până se amestecă bine, apoi se amestecă făina. Când făina este amestecată, amestecați chipsurile de ciocolată.Folosind o linguriță de aluat, scoateți aluatul și formați-l în bile. Pentru cookie-urile mai mari, utilizați o lingură de nivel. Apăsați bilele în cercuri și aranjați aproximativ 2 inci pe foile de cookie. Dacă doriți, presărați jumătate din rondele de aluat cu zahăr spumant.
Coaceți câte o foaie pe raftul central timp de 8 până la 10 minute (sau mai mult dacă faceți prăjituri mai mari) sau până când prăjiturile se rumenesc în jurul marginilor.
Lăsați să se răcească pe foaia de cookie timp de 5 minute, apoi transferați într-un raft pentru a se răci complet. Când prăjiturile sunt complet reci, întoarceți jumătate din ele cu susul în jos și întindeți-le cu puțină răspândire de alune de ciocolată și puțin unt de arahide. Cap cu cookie-urile rămase