Cookie-Uri Sandwich Cu Ciocolată Cu Mentă
Peppermint Chocolate Sandwich Cookies este un vegetarian rețetă cu 18 porții. O porție conține 277 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, praf de copt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-Uri Sandwich Cu Ciocolată Și Mentă, Cookie-Uri Sandwich Cu Mentă De Ciocolată, și Cookie-uri sandwich de ciocolată cu umplutură de unt de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folie; deoparte. Într-o cratiță medie, se încălzește și se amestecă 1-1/2 cani Ghirardelli 60% Cacao ciocolata dulce-amar chips-uri de copt și untul la foc foarte mic până la topit și netedă.
Adăugați ouă, zahăr, făină, vanilie și praf de copt. Bateți cu lingura de lemn până se combină, răzuind părțile laterale ale tigaiei. Se amestecă restul de 1 cană Ghirardelli 60% Cacao ciocolată dulce-amăruie chipsuri de copt.
Aruncați aluatul folosind o lingură mică de prăjituri sau prin lingurițe rotunjite la 2 centimetri distanță pe foaia de copt pregătită.
Coaceți timp de 8 minute sau până când marginile sunt ferme și suprafețele sunt plictisitoare și crăpate. Se răcește pe foaia de cookie timp de 2 minute.
Transferați pe un suport de sârmă; rece.
Pentru a asambla fursecuri, întindeți umplutura de ciocolată cu mentă pe fundul jumătății de fursecuri. Sus cu cookie-urile rămase, părțile inferioare în jos. Bucurați-vă imediat sau refrigerați într-un recipient etanș timp de până la 3 zile.
Umplutură de ciocolată cu mentă: într-un bol mic, combinați crema de brânză și zahărul pudră. Se amestecă suficient lapte, 1 linguriță la un moment dat, pentru a face o umplutură de consistență răspândită. Se amestecă bara de copt Ghirardelli tocat cu coajă de mentă.