Cookie-Uri Pignoli
Cookie-urile Pignoli ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 128 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. 60 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână miere, nuci de pin, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cookie-Uri Pignoli, Cookie-Uri Pignoli, și Pignoli cookie-uri II.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Așezați pasta de migdale în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați până la măcinat fin.
Adăugați zahărul și sarea cofetarilor și pulsați până se combină.
Într-un castron mare, bateți albușurile până se spumează, aproximativ 2 minute.
Adăugați amestecul de migdale și miere și bateți până se omogenizează.
Așezați nucile de pin într-un castron puțin adânc.
Rulați aluatul în runde de 2 inci.
Rulați fiecare rundă în nuci de pin pentru a acoperi, apoi așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți prăjiturile până devin aurii, aproximativ 15 minute. Se răcește timp de 5 minute pe foaia de copt, apoi se transferă într-o grătar și se răcește complet.