Cookie-Uri Lingură: Lusikkaleivat (Finlanda)

Cookie-Uri Lingură: Lusikkaleivat (Finlanda)
Cookie-uri lingura: Lusikkaleivat (Finlanda) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 32 de porții cu 108 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Lingură, Aprikoosivoileipa -- Sandviș Fierbinte Cu Caise ( Finlanda), și Biscuiți Cu Lingură De Unt Brun Cu Gem pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament sau covorașe de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Topiți untul într-o cratiță mică, cu fundul greu, la foc mediu. Continuați să gătiți, învârtind tigaia ocazional, până când untul se rumeneste ușor și miroase ușor nuci, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați untul într-un castron mediu-asigurați-vă că obțineți toate bucățele maro gustoase-și răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Între timp, bateți făina, praful de copt și sarea într-un alt bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți gălbenușul de ou, zahărul și vanilia în untul rumenit răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Amestecați ingredientele uscate în amestecul de unt pentru a face un aluat uniform, dar sfărâmicios, care arată ca nisipul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Scoateți aluatul cu o linguriță mică (tipul cu care setați masa, nu cele cu care măsurați). Lingura de piatră ușor înainte și înapoi pe partea laterală a bolului, ambalând aluatul în lingură, apoi răzuiți/glisați lingura pe interiorul bolului pentru a face fursecuri în formă de lingură. Tăiați excesul de aluat cu degetele și glisați-l pe tigăile pregătite, păstrându-le forma. (Încercați să vă asigurați că formați un număr par de cookie-uri, deoarece acestea sandwich împreună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Coaceți prăjiturile până se rumenesc, aproximativ 12 până la 15 minute. Se răcește aproape complet pe foile de copt, apoi se transferă prăjiturile într-un suport pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Când se răcește, întindeți 1/2 linguriță de gem pe partea plată a unei fursecuri, apoi sandwich împreună cu un al doilea fursec. Repetați până când toate cookie-urile și-au îndeplinit potrivirea. Îndepărtați ușor prăjiturile cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
11
Servi.
12
Sfaturi de brutar ocupat: aluatul poate fi preparat cu câteva ore înainte și păstrat la temperatura camerei. Congelați jumătățile de prăjituri coapte învelite strâns în folie de plastic, urmate de folie de aluminiu timp de până la 2 săptămâni. Când este gata de servit, dezghețați la temperatura camerei și asamblați după dorință. Păstrați sandvișurile într-un recipient etanș până la 3 zile. Nu depozitați cu fursecuri clare, deoarece umiditatea din gem va înmuia textura altor fursecuri clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista