Cookie-Uri Lingură: Lusikkaleivat (Finlanda)
Cookie-uri lingura: Lusikkaleivat (Finlanda) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 32 de porții cu 108 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Lingură, Aprikoosivoileipa -- Sandviș Fierbinte Cu Caise ( Finlanda), și Biscuiți Cu Lingură De Unt Brun Cu Gem pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament sau covorașe de copt din silicon.
Topiți untul într-o cratiță mică, cu fundul greu, la foc mediu. Continuați să gătiți, învârtind tigaia ocazional, până când untul se rumeneste ușor și miroase ușor nuci, aproximativ 15 minute.
Transferați untul într-un castron mediu-asigurați-vă că obțineți toate bucățele maro gustoase-și răciți ușor.
Între timp, bateți făina, praful de copt și sarea într-un alt bol mediu.
Bateți gălbenușul de ou, zahărul și vanilia în untul rumenit răcit.
Amestecați ingredientele uscate în amestecul de unt pentru a face un aluat uniform, dar sfărâmicios, care arată ca nisipul umed.
Scoateți aluatul cu o linguriță mică (tipul cu care setați masa, nu cele cu care măsurați). Lingura de piatră ușor înainte și înapoi pe partea laterală a bolului, ambalând aluatul în lingură, apoi răzuiți/glisați lingura pe interiorul bolului pentru a face fursecuri în formă de lingură. Tăiați excesul de aluat cu degetele și glisați-l pe tigăile pregătite, păstrându-le forma. (Încercați să vă asigurați că formați un număr par de cookie-uri, deoarece acestea sandwich împreună.)
Coaceți prăjiturile până se rumenesc, aproximativ 12 până la 15 minute. Se răcește aproape complet pe foile de copt, apoi se transferă prăjiturile într-un suport pentru a se răci.
Când se răcește, întindeți 1/2 linguriță de gem pe partea plată a unei fursecuri, apoi sandwich împreună cu un al doilea fursec. Repetați până când toate cookie-urile și-au îndeplinit potrivirea. Îndepărtați ușor prăjiturile cu zahărul cofetarilor.
Sfaturi de brutar ocupat: aluatul poate fi preparat cu câteva ore înainte și păstrat la temperatura camerei. Congelați jumătățile de prăjituri coapte învelite strâns în folie de plastic, urmate de folie de aluminiu timp de până la 2 săptămâni. Când este gata de servit, dezghețați la temperatura camerei și asamblați după dorință. Păstrați sandvișurile într-un recipient etanș până la 3 zile. Nu depozitați cu fursecuri clare, deoarece umiditatea din gem va înmuia textura altor fursecuri clare.