Cookie - Uri Groase De Ciocolată Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile groase de ciocolată cu ciocolată. Această rețetă face 12 porții cu 471 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 73 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr granulat, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fursecuri Groase Și Masticabile Cu Ciocolată, Cel Mai Bun Vreodată Gros & Chewy Ciocolata Chip Cookie-Uri, și Fursecuri groase și masticabile cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți untul pe mediu până se topește și începe să se rumenească.În timp ce untul se topește, puneți toate cele trei zaharuri într-un bol de amestecare.
Se toarnă untul fierbinte, topit, rumenit peste zaharuri și se amestecă până se amestecă.
Lăsați să se răcească ușor, apoi adăugați extractul de vanilie. Dacă amestecul este încă foarte cald, lăsați-l să se răcească puțin, apoi adăugați oul și gălbenușul de ou. Bateți cu un mixer electric timp de aproximativ două minute.
Amestecați făina, crema fără lactate, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic.Cu o lingură, amestecați amestecul de făină în amestecul de zahăr. În acest moment, aluatul ar trebui să fie încă ușor cald, așa că lăsați-l să se răcească, astfel încât să nu fie atât de cald încât să topească chipsurile de ciocolată.
Adăugați chipsurile de ciocolată și nucile și amestecați bine. Răciți aluatul peste noapte sau până când este gata de coacere ( notă: îl puteți răci pentru o perioadă mai scurtă de timp, dar textura fursecurilor se îmbunătățește dacă răciți aluatul peste noapte. De obicei coac câteva fursecuri câteva ore mai târziu, apoi coac restul a doua zi.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pregătiți o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament sau folie antiaderentă.Împărțiți fursecurile în bile de aluat de mărimea unui sfert de cană. Aranjați 4 centimetri distanță pe foile de prăjituri, apăsați ușor în jos, astfel încât blaturile să fie plate, apoi coaceți timp de 15 până la 18 minute. Se răcește pe foaia de copt timp de aproximativ 5 minute, apoi se transferă pe rafturi.