Cookie-Uri Gigantice De Ciocolată Cu Unt De Arahide
![Cookie-Uri Gigantice De Ciocolată Cu Unt De Arahide](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/259958.webp?v=1708597674)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu unt de arahide cu ciocolată gigantică. Această rețetă servește 12. O porție conține 476 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Cookie Madness are 102 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, făină de pâine king arthur, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cookie-Uri Gigantice Cu Ciocolată Și Unt De Arahide, Cookie-Uri Gigantice De Ciocolată Cu Unt De Arahide, și Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă aveți de gând să coaceți imediat, Preîncălziți cuptorul la 350 F convecție sau 191° regular.In vasul unui mixer de stand prevăzut cu o paletă, bate untul rece până când este cremos.
Adăugați zahărul și continuați să bateți până se amestecă. Adăugați treptat ouăle și vanilia și continuați să bateți cu paleta pe mediu până când se amestecă, răzuind părțile laterale ale bolului o dată sau de două ori. Răcoarea din ouă ar trebui să facă untul să se prindă din nou, astfel încât amestecul cremos să pară cocoloaș.Între timp, într-un castron separat, amestecați făina, sarea și praful de copt.
Se amestecă în cacao. Cu mixerul pe mediu-scăzut (sau manual cu o racletă de cauciuc rezistentă), adăugați treptat amestecul de făină amestecând doar până se amestecă. Se amestecă chipsurile de ciocolată cu unt de arahide.Goliți aluatul pe o suprafață plană mare și asigurați-vă că toate ingredientele sunt încorporate uniform. În loc să strângeți totul împreună, păstrați-l Cam liber. Împărțiți în 12 bucăți raggedy. Aluatul ar trebui să fie rece înainte de a-l pune chiar la frigider, dar răcirea aluatului va ajuta la creșterea fursecurilor. De asemenea, am avut rezultate bune congelând aluatul și coacându-l din congelat.Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Dacă utilizați convecție, preîncălziți la 350 F convecție.Aranjați cookie-urile (vă recomand să coaceți mai întâi 1 sau 2 pentru a vă reduce timpul) pe o foaie de prăjituri răcită și grea.
Coaceți pe raftul central timp de 18 minute la 375 sau 15 minute la convecție 177°.
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute pe foaia de prăjituri, apoi îndepărtați și terminați răcirea pe un raft. Când se răcește, puteți mânca sau puteți îngheța cookie-ul și le puteți dezgheța pentru o textură mai bună.