Cookie-Uri Gigantice Cu Ciocolată
Cookie-urile gigantice cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 16 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 384 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, nucile, vanilia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de cookie nebunie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cookie-Uri Gigantice Cu Ciocolată, Cookie-Uri Gigant De Ciocolată Chewy Chip, și Cookie-Uri Gigant De Ciocolată Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Nu preîncălziți încă cuptorul, deoarece aluatul necesită răcire și congelare.
Se amestecă făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu și se lasă deoparte.
Amestecați ouăle, vanilia și sarea într-un al doilea bol; set aside.In un bol de amestecare, amestecați ambele zaharuri, untul topit și uleiul.
Adăugați amestecul de ouă și amestecați doar până se amestecă, apoi adăugați amestecul de făină și amestecați doar până se amestecă. Se amestecă ciocolata și nucile. Scoateți aluatul în secțiuni de dimensiuni egale și puneți-le pe o farfurie căptușită cu pergament sau o foaie de biscuiți.
Puneți-le în congelator timp de aproximativ o oră sau până când sunt înghețate.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Lucrând în jumătăți de loturi, așezați 8 bile de aluat congelate pe o foaie de biscuiți căptușită cu pergament.
Coaceți pe raftul central până când este setat, dar nu se rumenesc, 8 până la 10 minute (dacă ați făcut secțiunile de aluat mai mici, coaceți 5 minute). Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade. Continuați să coaceți până când prăjiturile sunt maronii aurii în jurul marginilor și se rumenesc ușor în partea de sus, cu aproximativ 8 până la 10 minute mai mult.
Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt.