Cookie-Uri Espresso Shortbread
Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile Espresso Shortbread ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 704 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți unt, sare, espresso măcinat-boabe de cafea prăjite și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Cookie-Uri Espresso Shortbread, Cookie-Uri Espresso Shortbread, și Cookie-uri Espresso-ciocolată Shortbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-un castron mare, folosiți un mixer pentru a bate împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați vanilie, sare, espresso și Kahla. Bate pentru a combina.
Adăugați făină și niburi de cacao și amestecați până se omogenizează bine.
Formați aluatul în doi bușteni groși de 1 1/2 inch, acoperiți cu folie de plastic sau hârtie de ceară și răciți cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Tăiați aluatul răcit în felii groase de 1/4 inch și așezați-le ușor pe foi de biscuiți fără grăsime.
Coaceți până când prăjiturile se rumenesc în partea de jos, dar nu în partea de sus, 15 până la 20 de minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci.