Cookie - Uri Duble De Ghimbir
Nevoie de un desert vegetarian? Cookie-urile duble de ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 40 de porții cu 96 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare, ghimbir confiat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Cu Ghimbir Dublu, Cookie - Uri Duble De Ghimbir, și Cookie - Uri Duble De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați două foi de copt cu hârtie pergament sau covorașe de copt din siliciu.
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, zahărul, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, ienibaharul, scorțișoara și sarea. Se amestecă ghimbirul confiat și stafidele. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți împreună untul topit, melasa și oul. Amestecați treptat amestecul de făină în amestecul de melasă.
Aruncați o lingură de aluat pe fursec pe foile de copt pregătite, așezând fiecare la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți timp de 7 până la 9 minute. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaia de copt timp de 10 minute până când s-au setat.
Se transferă într-un suport de sârmă și se răcește complet. A se păstra într-un recipient etanș.