Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță
Cookie-urile de zahăr de vacanță ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 134 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 49. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 844 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți extract de vanillan, bucăți de copt m&m, stropi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță, Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță, și Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, untul de cremă și zahărul cofetarilor până la lumină și pufos. Bateți în ou și extracte.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și smântâna de tartru; se adaugă treptat la amestecul de cremă și se amestecă bine. Împărțiți aluatul în jumătate. Acoperiți și răciți la congelator timp de 25 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Pentru lumini: pe o suprafață ușor făinată, rulați o porție de aluat la 1/8 in. grosime.
Tăiați cu o făină de 3-1 / 2 in. tăietor de prăjituri în formă de lumină.
Locul 2 în. în afară de foile de copt negrase. Folosind un paie de plastic, faceți o gaură de 1/2 in. din partea de sus a fiecărui cookie.
Se coace la 350 CP timp de 6-8 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Folosiți un pai de plastic pentru a redeschide găurile din fursecuri.
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Rulați aluatul rămas direct pe o foaie de copt unsă într-un 11-in. x 8 inch. dreptunghi.
Tăiați longitudinal în două benzi, dar nu separați.
Tăiați fiecare bandă în șapte triunghiuri (nu separați).
Se coace la 350 CP timp de 10-13 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește timp de 2 minute; tăiați în jurul cookie-urilor pentru a le separa.
Scoateți din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Pentru a decora: sirop de porumb la microunde timp de 6-8 secunde sau până se diluează. Lucrând cu câteva fursecuri la un moment dat, periați siropul de porumb pe suprafață. Pentru lumini, decorați cu stropi după dorință. Treceți licorice prin găuri.
Pentru Moș Crăciun, Apăsați nuca de cocos pe fețe pentru barbă. Atașați chipsuri de ciocolată pentru ochi și bucăți de copt pentru nasuri. Pentru pălării, acoperiți partea superioară a cookie-ului cu stropi; atașați jumătăți de marshmallow pentru pom-poms.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Cookie-urile de zahăr funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "