Cookie-Uri De Zahăr Cu Degetul Tăiat

Cookie-Uri De Zahăr Cu Degetul Tăiat
Reteta retezate cookie-uri de zahăr deget ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acest desert are 102 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână gem de căpșuni, amestec de prăjituri betty sugar, culoare alimentară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Pentru Degetele Vrăjitoarelor De Halloween {Fără Gluten Și Zahăr}, Cookie-Uri Pentru Degete, și Witch Finger Cookies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.căptușiți foile de prăjituri cu hârtie pergament de gătit sau covorașe de copt din silicon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În castron mediu, se amestecă cookie se amestecă și ou, folosind furculita sau spatula, până când se amestecă bine și textura de nisip sau pesmet. Strângeți strâns o mână de firimituri de aluat pentru a forma bușteni mici sau "deget"."Scor top de jurnal cu unt cuțit pentru a forma ciolan, apoi apăsați 1 slivered migdale la un capăt pentru a face unghia. Repetați pentru a consuma aluatul. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți 15 minute. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați dulceața și culoarea alimentelor cu biciul. Tăiați baza degetului cu furculița pentru a-i da un aspect tăiat. Scufundați baza degetului în gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista