Cookie-uri de var și făină de porumb cu glazură de citrice
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Fursecurile de tei și făină de porumb cu glazură de citrice ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 265 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de var, făina de porumb, coaja de var și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 59 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Grapefruit și tort de var cu glazură de citrice, Cookie-Uri De Var Din Făină De Porumb, și Cookie-Uri De Var Din Făină De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 3-inch rotund cookie cutter
Pentru cookie-uri: aliniați o foaie de copt cu o căptușeală din silicon sau hârtie pergament. Pune deoparte.
Într-un robot de bucătărie, pulsați împreună untul, zahărul și coaja de var până când sunt combinate.
Adăugați oul, sucul de lămâie și vanilia. Procesați până la neted.
Adăugați făina de orez, făina de porumb, praful de copt și sarea. Procesați până când amestecul formează un aluat.
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de 20 de secunde. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați în plastic și refrigerați timp de 20 de minute.
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. făinați ușor o suprafață de lucru.
Tăiați aluatul în jumătate și întindeți fiecare bucată într-un cerc cu diametrul de 9 inci, gros de aproximativ 1/4 inci. Folosind un tăietor rotund de 3 inci, tăiați aluatul în 10 cercuri și aranjați foaia de copt pregătită. Adunați orice resturi de aluat, frământați împreună și rulați la o grosime de 1/4 inci.
Tăiați 2 runde suplimentare de aluat și puneți-le pe foaia de copt.
Coaceți până la auriu deschis în jurul marginilor, 15 până la 20 de minute. Se răcește timp de 10 minute și se transferă într-un suport de răcire pentru a se răci complet, aproximativ 15 minute.
Pentru glazură: într-un bol mediu, bateți împreună zahărul pudră, coaja de tei și sucul de lămâie până se omogenizează.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de glazură pe fiecare fursec lăsând, o margine de 1/4 inci în jurul marginii. Lăsați glazura să se întărească aproximativ 45 de minute înainte de servire.