Cookie-Uri De Var-Ghimbir
Cookie-urile de ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 36 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 49 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, coaja de tei, chipsurile de copt cu vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes cu ulei de măsline de ghimbir cristalizat cu cremă de unt de tei, busuioc Opal, mentă și coajă de tei, Cookie-Uri De Ghimbir Fără Ouă / Cookie-Uri De Melasă De Ghimbir Chewy, și Ghimbir Var Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, untul, oul, coaja de tei și 1/2 linguriță de ghimbir până se formează aluatul moale.
Într-un castron mic, amestecați zahărul și restul de 1/4 linguriță de ghimbir. Formați aluatul în bile de 36 (1 inch).
Rotiți bilele în amestec de zahăr. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați bile la 2 inci distanță.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când marginile încep să se rumenească și centrul este setat. Se răcește 1 până la 2 minute.
Scoateți din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Așezați așchii de copt și uleiul într-o pungă mică de plastic pentru congelator resigilabilă. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 45 până la 60 de secunde, răsturnând punga după 25 de secunde. Strângeți punga până când chipsurile sunt topite și netede.
Tăiați vârful mic de pe un colț al pungii și stropiți peste fursecuri.
Se presară cu coaja de var mărunțită.
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 10 minute.