Cookie-Uri De Turtă Dulce

Cookie-Uri De Turtă Dulce
Cookie-urile de turtă dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, cuișoare măcinate, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri De Turtă Dulce Și Fursecuri Cu Zahăr Citric, Cookie-Uri Serioase: Cookie-Uri De Turtă Dulce, și Cookie-Uri De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți făina cu bicarbonatul de sodiu, sarea, ghimbirul, scorțișoara și cuișoarele. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu o paletă, bateți untul cu zahărul brun și melasa la viteză medie până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați oul și vanilia și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Adăugați ingredientele uscate și bateți la viteză medie până se combină.
4
Împărțiți aluatul în jumătate și așezați fiecare jumătate între 2 foi mari de hârtie pergament sau folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Se întinde aluatul gros de 1/4 inch și se transferă pe 2 foi de copt. La frigider până la ferm, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lucrând cu o bucată de aluat odată, îndepărtați foaia superioară de pergament și răsturnați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată; scoateți a doua foaie de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Rulați aluatul gros de 1/8 inch. Folosind un tăietor de prăjituri cu făină de 3 inci, ștampilați cookie-urile cât mai aproape posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
9
Transferați pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când este umflat și ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să se răcească ușor pe foile de copt, apoi, folosind o spatulă metalică, transferați într-un suport pentru a se răci complet. Reluați resturile pentru a elimina mai multe cookie-uri, răcind resturile între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Folosind o pensulă mică sau o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mic, simplu de decorare, decorați prăjiturile cu glazura regală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
13
Lăsați să se usuce complet înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista