Cookie-Uri De Turtă Dulce
Cookie-urile de turtă dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, cuișoare măcinate, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri De Turtă Dulce Și Fursecuri Cu Zahăr Citric, Cookie-Uri Serioase: Cookie-Uri De Turtă Dulce, și Cookie-Uri De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți făina cu bicarbonatul de sodiu, sarea, ghimbirul, scorțișoara și cuișoarele. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu o paletă, bateți untul cu zahărul brun și melasa la viteză medie până devine pufos.
Adăugați oul și vanilia și bateți până se omogenizează.
Adăugați ingredientele uscate și bateți la viteză medie până se combină.
Împărțiți aluatul în jumătate și așezați fiecare jumătate între 2 foi mari de hârtie pergament sau folie de plastic.
Se întinde aluatul gros de 1/4 inch și se transferă pe 2 foi de copt. La frigider până la ferm, cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Lucrând cu o bucată de aluat odată, îndepărtați foaia superioară de pergament și răsturnați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată; scoateți a doua foaie de pergament.
Rulați aluatul gros de 1/8 inch. Folosind un tăietor de prăjituri cu făină de 3 inci, ștampilați cookie-urile cât mai aproape posibil.
Transferați pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când este umflat și ferm.
Lăsați să se răcească ușor pe foile de copt, apoi, folosind o spatulă metalică, transferați într-un suport pentru a se răci complet. Reluați resturile pentru a elimina mai multe cookie-uri, răcind resturile între loturi.
Folosind o pensulă mică sau o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mic, simplu de decorare, decorați prăjiturile cu glazura regală.
Lăsați să se usuce complet înainte de servire.