Cookie-Uri De Turtă Dulce
Turtă dulce Cookie-uri Fruitcake este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 43 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un desert ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, coajă de portocală confiată, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri De Turtă Dulce, Prăjituri Cu Fructe, și Prăjituri Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând până se omogenizează. Îndoiți coaja de portocală confiată, stafidele și nucile pecan.
Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite pe foi de prăjituri ușor unse.
Coaceți la 350 timp de 10 minute.
Se lasă să se răcească ușor pe foile de prăjituri.
Scoateți pe rafturile de sârmă și lăsați să se răcească complet.
Combinați zahărul pudră și sucul de lămâie, amestecând până se omogenizează.
Stropiți peste fursecurile răcite.
Notă: pentru amestecul de turtă dulce, am folosit Dromedary.