Cookie-Uri De Tei Guyaneze
Cookie-urile Guyanese Lime ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 61 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, unt, coajă de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 33 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cookie-uri cheie de var și glazură cheie de var, Cookie-Uri Cheie De Var, și Cookie-uri glazurate cu var.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 2 foi mari de copt. Se amestecă împreună făina, praful de copt, sarea, 1/2 linguriță de nucșoară și 1/2 linguriță de scorțișoară într-un castron; pus deoparte. Se amestecă împreună 1/3 cană de zahăr, 1/4 linguriță de nucșoară și 1/4 linguriță de scorțișoară într-un castron separat și se lasă deoparte.
Cremă împreună untul, 1 cană de zahăr și coaja de tei într-un castron mare până când este ușor și pufos. Bateți treptat în sucul de lămâie, apoi amestecul de făină 1/2 cană la un moment dat. Formați aluatul în bile de mărimea nucului și rulați în amestecul de zahăr condimentat. Aranjați pe foi de copt pregătite la o distanță de 1 inch. Aplatizați ușor bilele folosind o ștampilă decorativă pentru biscuiți sau fundul unui pahar.
Coaceți fursecurile în cuptorul preîncălzit până când marginile fursecurilor devin maronii aurii, 13 până la 16 minute. Răciți fursecurile pe rafturi de sârmă, apoi depozitați într-un recipient etanș până la 1 săptămână.