Cookie-Uri De Crăciun I

Cookie-Uri De Crăciun I
Cookie-uri de Crăciun I este un vegetarian rețetă cu 144 de porții. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de anason, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată, Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, și Cookie - uri bulgăre de zăpadă-momente de topire-cookie-uri Ușor de Crăciun s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măcinați nucile, stafidele, coacăzele și citronul. Se fierbe melasa și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
CitronCitron
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
2
Lăsați să se răcească apoi adăugați amestecul măcinat, ouăle, sarea, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara, uleiul de anason, laptele acru și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lapte AcruLapte Acru
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Adăugați suficientă făină pentru a rigidiza aluatul. Refrigerați aluatul timp de câteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Când este gata de coacere, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Aluatul poate fi rulat la 1/4 inch grosime și tăiat cu tăietori de prăjituri sau puteți modela aluatul în bușteni și felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați prăjiturile pe foi de prăjituri unse și coaceți timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții144
Scor De Sănătate1
Revista