Cookie-Uri De Crăciun
Cookie-urile de Crăciun sunt un vegetarian desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 634 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, ou, albușuri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată, Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, și Cookie - uri bulgăre de zăpadă-momente de topire-cookie-uri Ușor de Crăciun s.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Răsturnați aluatul pe o suprafață curată, făinată și întindeți aluatul puțin mai subțire. Tăietori de prăjituri cu făină și tăiați fursecurile; transferați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament sau o căptușeală de copt din silicon și coaceți până la fermitate, aproximativ 15 minute.
Lăsați fursecurile să se răcească ușor pe foaia de copt, apoi transferați-le pe o grătar pentru a se răci complet înainte de decorare. În timp ce prăjiturile se răcesc, pregătiți glazura regală bătând albușurile de ou până se spumează, apoi adăugând zahăr de cofetărie, câte 1 cană și bătând până se încorporează complet.
Adăugați suc de lămâie și continuați să bateți la înălțime până când glazura își păstrează forma, aproximativ 5 minute. Subțire cu apă după cum este necesar.Bacsis: dacă nu doriți să faceți glazură regală, ei vând glazură de prăjituri în tuburi convenabile la magazinul alimentar cu celelalte glazuri de decorator. A fost ușor și uscat rapid pentru studenții mei.Facebook
Nume (obligatoriu)Mail (nu va fi publicat) (obligatoriu) website anterior