Cookie-uri de cracare Graham de la Art

Cookie-uri de cracare Graham de la Art
Cookie-urile Graham Cracker Art ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 114 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Mergeți la magazin și ridicați unt, nuci pecan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri De Cracare Graham Cu Ciocolată, Smookies (biscuiți cu ciocolată Graham Cracker cu Marshmallows prăjite), și Graham Cracker Log pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Aranjați biscuiții graham într-un singur strat pe o foaie de copt, asigurându-vă că biscuiții se ating.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Încălziți untul, margarina și zahărul alb într-o cratiță la foc mediu până când zahărul este dizolvat, aproximativ 2 minute. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Întindeți amestecul de unt peste biscuiții graham.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când amestecul de unt este absorbit, 8 până la 10 minute. Transferați imediat biscuiții să se răcească pe folie de aluminiu sau hârtie de ceară. Odată gătite, rupeți biscuiții în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Brundlmayer Steinmassl Riesling. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista