Cookie-Uri De Caju
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile de caju. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 35 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, făină, caju și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată asiatică cu sos de caju și prăjituri cu unt de caju, Cookie-Uri De Caju, și Cookie-Uri De Nuci De Caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Se pulsează 1/2 cană de nuci într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt, având grijă să nu se proceseze într-o pastă, apoi se transferă într-o tigaie mare de mică adâncime. Prăjiți nucile, amestecând la fiecare 2 minute pentru a preveni arderea marginilor, până la auriu pal, 6 până la 8 minute. Se răcește complet în tigaie.
Bateți împreună făina și amidonul de porumb într-un castron.
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute într-un mixer de stand sau 5 cu un handheld.
Adăugați nuci măcinate prăjite și sare și bateți până se combină. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină și amestecați doar până se formează un aluat.
Formați aluatul într-un bloc dreptunghiular și întindeți între 2 (12 inci lungime) foi de pergament cu un sucitor într-un dreptunghi de 10 pe 8 inci.
Răciți aluatul în pergament pe o foaie de copt până când este ferm, aproximativ 10 minute.
Între timp, tocați grosolan restul de 1/4 cană de nuci.
Aruncați foaia superioară de pergament și presărați aluatul cu nuci tocate grosier.
Coaceți până devin aurii, 14 până la 16 minute.
Transferați pâinea scurtă într-un raft și răciți-o complet, apoi rupeți-vă în forme aspre cu mâinile.
* Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.·Pentru o prăjitură cu aspect mai îngrijit, tăiați pâinea scurtă, în timp ce este încă fierbinte, în 8 (aproximativ 8 x 1 1/2 inch) prăjituri cu o roată de pizza/patiserie sau un cuțit mare ascuțit.