Cookie-Uri De Bezea
Cookie-urile de bezea ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 69 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Toțiretetele au 85 de fani. Un amestec de cremă de tartru, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Cu Bezea De Căpșuni, Cookie-uri de zahăr bezea cu gem, și Cookie-Uri De Bezea Moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Pentru a preveni arderea, puteți coace pe o foaie de copt cu pernă de aer sau puteți pune hârtie pergament pe o foaie obișnuită de prăjituri.
Bateți albușurile de ou, sarea, smântâna de tartru și vanilia până când sunt foarte ferme. Adăugați treptat zahăr și amestecați. Îndoiți chipsurile de ciocolată.
Picătură de lingurițe pe tigaie.
Coaceți 300 de grade timp de 25 de minute. Acestea ar trebui să fie doar ușor rumenite.