Cookie-Uri De Avere

Cookie-Uri De Avere
Fortune Cookies necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 41 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de averi scrise pe benzi de hârtie colorată, albușuri de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 12%. Încercați Cookie-Uri De Avere, Cookie-Uri De Avere, și Cookie-Uri De Avere De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament special: silpat
2
Poziționați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Pe o tavă cu jumătate de foaie, pulverizați un silpat cu spray antiaderent. Într-un castron mediu, bateți albușurile de ou până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați făina, zahărul, extractul de migdale, apa și sarea în albusurile și bateți până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Se toarnă sau se toarnă 1 lingură de aluat pe silpat pregătit și se întinde cu spatele unei linguri într-un cerc foarte subțire de 4 inci. Repetați pe cealaltă jumătate a foii, făcând doar 2 fursecuri pe tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți cookie-urile pe raftul mijlociu al cuptorului până se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Scoateți din cuptor și lucrați foarte repede, cu o spatulă offset, scoateți cookie-ul din foaia de copt și puneți o avere în centrul rundei. Fold pentru a crea o jumătate de cerc. Îndoiți marginile ascuțite ale cookie-ului spre fiecare. Acest lucru trebuie făcut rapid, deoarece cookie-ul va deveni dur și fragil în 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Lasă să se răcească.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista