Cookie-Uri De Avere

Cookie-Uri De Avere
Fortune Cookies necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 41 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de averi scrise pe benzi de hârtie colorată, albușuri de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 12%. Încercați Cookie-Uri De Avere, Cookie-Uri De Avere, și Cookie-Uri De Avere De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament special: silpat
2
Poziționați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Pe o tavă cu jumătate de foaie, pulverizați un silpat cu spray antiaderent. Într-un castron mediu, bateți albușurile de ou până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați făina, zahărul, extractul de migdale, apa și sarea în albusurile și bateți până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă sau se toarnă 1 lingură de aluat pe silpat pregătit și se întinde cu spatele unei linguri într-un cerc foarte subțire de 4 inci. Repetați pe cealaltă jumătate a foii, făcând doar 2 fursecuri pe tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Coaceți cookie-urile pe raftul mijlociu al cuptorului până se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Scoateți din cuptor și lucrați foarte repede, cu o spatulă offset, scoateți cookie-ul din foaia de copt și puneți o avere în centrul rundei. Fold pentru a crea o jumătate de cerc. Îndoiți marginile ascuțite ale cookie-ului spre fiecare. Acest lucru trebuie făcut rapid, deoarece cookie-ul va deveni dur și fragil în 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Lasă să se răcească.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista