Cookie-uri de arțar, pecan și stafide

Cookie-uri de arțar, pecan și stafide
Rețeta se pot face cookie-uri de arțar, pecan și stafide în aproximativ 35 de minute. O porție conține 288 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 18. Această rețetă este plăcută de 67 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de stafide, bicarbonat de sodă, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Pentru Micul Dejun Cu Mere Și Stafide, Batoane de ovăz cu mere și stafide, și Fursecuri cu stafide de ovăz cu cremă de unt de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tapetați 3 tăvi mari de copt cu pergament de copt. Într-un castron mediu amestecați ovăzul, nuca de cocos, făina, nucile pecan și stafidele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o cratiță mică, topiți untul și zahărul cu siropurile, apoi scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Combinați apa clocotită și bicarbul, apoi adăugați acest lucru la amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Se toarnă peste amestecul de ovăz și se amestecă pentru a se combina. Formați bile folosind o lingură de amestec de înghețată și așezați-le pe tăvile căptușite, cu mult spațiu în jurul lor, aproximativ 6 pe tavă. Aplatizați ușor fiecare bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Vermut StropitorVermut Stropitor
6
Coaceți timp de 14-16 minute, în funcție de cât de masticabile vă plac. Se lasă să stea 1 min, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci. Păstrați într-un recipient etanș până la 1 săptămână sau congelați până la 3 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista