Cookie-Uri Cu Strat De Mentă
Cookie-urile cu strat de mentă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 6,3 USD pe porție. O porție conține 3108 calorii, 30g de proteine, și 142g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ciocolată, colorant alimentar, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cookie-Uri Cu Strat De Mentă, Brownies Cu Trei Straturi De Mentă, și Tort Cu Strat De Scoarță De Mentă.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți untul și zahărul până devin palide și pufoase, aproximativ 4 minute. Între timp, cernem făina, praful de copt și sarea într-un castron separat.
Cu mixerul în funcțiune, adăugați oul și gălbenușurile pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați vanilie. Adăugați încet amestecul de făină și bateți la foc mic doar până se combină.
Împărțiți aluatul în treimi. Formați o treime într-un disc; pus deoparte. Întoarceți o altă treime la mixer, ridicați viteza la mediu-scăzut și adăugați 1/4 linguriță. extract de mentă și colorant alimentar roșu; se modelează într-un disc și se lasă deoparte. Curățați bolul de amestecare și accesoriul paletei. Puneți ultima treime de aluat în bolul de amestecare și bateți în restul de 1/4 linguriță. extract de mentă și colorant alimentar verde; se modelează într-un disc și se lasă deoparte.
Desenați un 6-cu 8-in. dreptunghi pe o foaie de hârtie cerată. Întoarceți foaia și făinați-o ușor. Lucrul cu un disc la un moment dat, pune aluatul în centrul dreptunghiului. Folosind un sucitor ușor făinat, degetele și un răzuitor de patiserie sau o riglă, rulați și modelați fiecare disc pentru a se potrivi dreptunghi.
Puneți fiecare dreptunghi de aluat între foi de hârtie cerată și răciți cel puțin 30 de minute și până la noapte.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 5 minute înainte de a continua.
Curățați hârtia cerată din dreptunghiuri și puneți o foaie pe tejghea; aruncați restul. Puneți aluatul verde pe hârtie cerată. Acoperiți cu aluat roșu, căptușindu-le cât mai uniform posibil și apăsați ușor în jos. Top aluat roșu cu aluat simplu. Rulați ușor stiva de aluat cu un sucitor pentru a sigila straturile, apoi tăiați marginile inegale cu un cuțit foarte ascuțit.
Notă: păstrați fursecurile, menta se termină, într-un recipient etanș la temperatura camerei răcoroase sau la frigider până la 1 săptămână. Congelați cookie-urile până la 2 luni.
Tăiați aluatul pe lungime în trei 2-in.- coloane largi.
Tăiați fiecare coloană transversal în 1/3-in.- bucăți groase.
Așezați bucăți de 2 in. separat pe 3 foi de copt căptușite cu pergament. Congelați 30 până la 45 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți fursecurile 7 minute, apoi schimbați pozițiile foilor de copt și coaceți până când fundul devine maro auriu deschis, încă 7 minute. (Poate fi necesar să coaceți în 2 loturi dacă cuptorul dvs. nu va conține 3 foi de copt; păstrați prăjiturile la congelator până când sunt gata de coacere.) Cookie-uri reci pe rafturi de sârmă.
Puneți ciocolata tocată într-un castron rezistent la căldură care se va potrivi peste o oală cu câțiva centimetri de apă în ea (fundul vasului nu trebuie să atingă apa); puneți vasul deoparte. Aduceți apa la fierbere neacoperită, opriți focul și puneți vasul peste apă. Se amestecă ciocolata până se topește și se omogenizează. Înmuiați fiecare cookie aproximativ 1/2 în. în ciocolată, apoi se înmoaie sau se presară cu bomboane zdrobite. Se pune pe hârtie cerată pentru a se întări (sau se răcește la frigider 15 minute).