Cookie-Uri Cu Picătură De Nuci De Coacăze

Cookie-Uri Cu Picătură De Nuci De Coacăze
Coacăz nuci Picătură cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 72. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, zară, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cookie-uri de coacăze de mere, Cookie-Uri De Coacăze De Lămâie, și Cookie-Uri De Coacăze Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, înmuiați coacăzele în 1/2 cană de apă fierbinte până se umflă; se scurge și se lasă deoparte. Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Cookie-uriCookie-uri
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul brun până la neted. Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecați în amestecul cremă alternativ cu laptele de unt. Îndoiți nucile tocate și coacăzele uscate. Aruncați cu linguri rotunjite pe foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De NucBucăți De Nuc
Coacăze UscateCoacăze Uscate
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet. Când prăjiturile sunt reci, înghețați cu glazura de unt maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Pentru a face glazura: topiți untul într-o cratiță mică peste pălărie medie până se rumenesc. Se amestecă 1/4 cană de apă și 1/2 linguriță de vanilie. Bateți în zahărul cofetarilor 1/2 cană la un moment dat până când glazura are o consistență tartinabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În25 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Revista