Coacăz nuci Picătură cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 72. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, zară, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cookie-uri de coacăze de mere, Cookie-Uri De Coacăze De Lămâie, și Cookie-Uri De Coacăze Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, înmuiați coacăzele în 1/2 cană de apă fierbinte până se umflă; se scurge și se lasă deoparte. Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
Cookie-uri
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul brun până la neted. Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scurtarea
Vanilie
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecați în amestecul cremă alternativ cu laptele de unt. Îndoiți nucile tocate și coacăzele uscate. Aruncați cu linguri rotunjite pe foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Nuc
Coacăze Uscate
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Cookie-uri
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet. Când prăjiturile sunt reci, înghețați cu glazura de unt maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Cookie-uri
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Pentru a face glazura: topiți untul într-o cratiță mică peste pălărie medie până se rumenesc. Se amestecă 1/4 cană de apă și 1/2 linguriță de vanilie. Bateți în zahărul cofetarilor 1/2 cană la un moment dat până când glazura are o consistență tartinabilă.