Cookie-Uri Cu Bezea De Mentă
Cookie-urile cu bezea de mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 56 și costă 1 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 8 calorii. Dacă aveți bomboane de mentă, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Această rețetă de la Toțiretetele au 99 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Cu Bezea De Mentă, Cookie-Uri Cu Bezea De Mentă, și Cookie-Uri Cu Bezea De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F (110 grade C). Foi de cookie-uri cu folie de aluminiu sau hârtie pergament.
Într-un castron mare de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou, oțetul și sarea până la vârfurile moi. Adăugați treptat zahăr în timp ce continuați să biciuiți până se formează vârfuri rigide, aproximativ 5 minute. Îndoiți 1/3 din bastoanele de bomboane zdrobite, rezervând restul. Picătură de heaping lingurite, un inch afară pe foile de cookie pregătite.
Presărați bastoanele de bomboane zdrobite rămase deasupra.
Coaceți timp de 90 de minute în cuptorul preîncălzit sau până la uscare. Se răcește pe foile de copt.