Cookie-Uri Cu Banane

Cookie-Uri Cu Banane
Cookie-urile cu banane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 18 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, scurtare, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Elvis Cookie-Uri: "Unt De Arahide" Banane Bacon Ciocolata Chip Cookie-Uri, Biscuiți Cu Banane Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Cookie-Uri Cu Ciocolată Cu Banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în lapte, miere și banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
MiereMiere
OuăOuă
LapteLapte
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Picătură de heaping lingurite 2 în. se separă pe foi de copt ușor unse. Aplatizați cu un pahar înmuiat în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se coace la 350 la 10-12 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista