Cookie-Uri Cu Amprentă De Mentă-Fudge
Această rețetă face 42 de porții cu 95 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, chipsuri de ciocolată cu lapte, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri Cu Amprentă De Mentă, Fursecuri Cu Amprentă De Mentă De Catifea Roșie, și Cookie-Uri Cu Amprentă De Mentă Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, bateți zahărul, untul, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză medie sau amestecați cu lingura, până se omogenizează bine. Se amestecă făina, cacao și sare până se formează aluatul.
Formați aluatul prin lingurițe rotunjite în bile de 1 inch. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați bile la aproximativ 2 inci distanță. Apăsați degetul mare sau capătul lingurii de lemn în centrul fiecărui cookie, dar nu apăsați până la foaia de cookie.
Coaceți 7 până la 11 minute sau până când marginile sunt ferme. Dacă este necesar, refaceți rapid indentările cu capătul lingurii de lemn. Scoateți imediat din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți frișca la foc mediu, amestecând ocazional, până la abur.
Se ia de pe foc; se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc. Se răcește aproximativ 10 minute sau până se îngroașă.
Lingura rotunjită 1/2 linguriță de umplere în indentare în fiecare cookie. Sus cu decoruri.