Cookie-Uri Clasice De Zahăr (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri)

Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile clasice de zahăr (cantitatea de schimb de Cookie-uri) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 96. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați culori alimentare, zahăr pudră, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Espresso Thumbprint (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri), Turtle Shortbread Cookies (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri), și Cookie-Uri De Răcire Cu Var De Vacanță (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți 3 căni de zahăr pudră, untul, vanilia, 1 linguriță extract de migdale și ouă cu mixer electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și crema de tartru. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Se încălzește cuptorul la 375 F. F. Ungeți ușor foaia de biscuiți. Împărțiți aluatul în jumătate. Pe suprafața ușor făinată, rulați fiecare jumătate de 1/8 inch grosime.
Tăiați în formele dorite cu tăietori de prăjituri de 3 inci.
Așezați la aproximativ 2 inci distanță pe foaia de cookie.
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când marginile sunt maro deschis.
Scoateți din foaia cookie în suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic, bateți toate ingredientele glazurii, cu excepția coloranților alimentari, la viteză mică, până se omogenizează. Împărțiți între mai multe boluri mici. Se amestecă culoarea dorită a alimentelor, câte o picătură pe rând, în fiecare până la culoarea dorită. Decorați fursecurile cu glazură și alte decorațiuni după dorință.