Cookie-Uri Cardamom-Gris Shortbread
Cardamom-Gris Shortbread Cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 96 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină de grâu, cardamom măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați Clementine Cardamom Shortbread, Cookie-Uri De Ciocolată Cu Cardamom Portocaliu Paleo, și Vanilie Cardamom Shortbread Fulg De Nea cookie-uri Sandwich cu Espresso Buttercream umplere #fbcookieswap.
Instrucțiuni
Cerneti impreuna ambele faina si 2 lingurite cardamom intr-un bol mare; deoparte.
Folosind un mixer, bateți untul, 1 1/4 căni de zahăr și sarea într-un bol mare până când sunt ușoare și pufoase. Răzuiți părțile laterale ale bolului, apoi adăugați gălbenușurile de ou; se amestecă bine.
Se adaugă ingredientele uscate și se amestecă până se încorporează.
Se amestecă în apa de flori portocalii.
Împărțiți aluatul în jumătate; așezați fiecare jumătate pe o foaie de hârtie de ceară. Folosind hârtia de ceară, rotiți fiecare bucată de aluat într-un jurnal de 12 pe 1 1/2 inci. Înfășurați bine și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Se amestecă restul de 1/2 cană de zahăr și 1/4 linguriță de cardamom într-un bol. Feliați un jurnal de aluat în runde groase de 1/4 inci (păstrați jurnalul rămas la frigider). Înmuiați blaturile de aluat în zahărul cardamom și aranjați pe foi de copt negrease; coaceți până se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Așezați prăjiturile pe un suport de sârmă pentru a se răci. Repetați cu jurnalul rămas de aluat.
Fotografie realizată de Emily Nathan
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.