Cookie-Uri Cappuccino
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 14885 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, gălbenuș de ou, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Cappuccino Cu Caramel, Ciocolată Cappuccino Cookie-Uri, și Cele Mai Bune Prăjituri Cu Unt Cappuccino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un castron mic sau o cană combinați cappuccino și apă fierbinte (nu fierbe) amestecați pentru a face o pastă; pus deoparte.Folosind un bol mare de amestecare, combinați untul și zahărul; bateți până se omogenizează și se combină bine, apoi bateți gălbenușul de ou și pasta de cappuccino.Cernem împreună făina și sarea, adăugăm încet la amestec și batem până se combină bine.Înjumătățiți aluatul, formați-l în bile, înfășurați-l în folie de plastic și răciți-l la frigider timp de 1 oră
Preîncălziți cuptorul la 375. Linia 2 foi cookie cu hârtie pergament.Desfaceți una dintre bilele de aluat și întindeți 1/4" grosime între 2 foi de pergament sau hârtie cerată.
Tăiați folosind un tăietor de prăjituri rotund sau pătrat de 2" de culoare " și așezați-le pe foi de prăjituri pregătite la o distanță de un centimetru. (repetați cu altă bilă de aluat)
Coaceți timp de 10 minute sau până se rumenesc.
Lăsați să se răcească pe foile de cookie timp de 5 minute, apoi transferați pe rafturi de sârmă, folosind o spatulă metalică pentru a se răci complet.După ce cookie-urile s-au răcit complet, topiți ciocolata în cuptor cu microunde conform instrucțiunilor pachetului. Lingurați ciocolata peste fursecuri și întindeți-o folosind spatele lingurii. Praf cu pudră de cacao sau scorțișoară.